Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Waar kun je dispensers bestellen?

Ben je een eigen bedrijf begonnen zoals horeca of een leuke kleding winkel? Door Corona wordt het gebruik van een dispenser vereist of is het makkelijk om te hebben voor je klanten om makkelijk de handen te desinfecteren bij binnenkomst. Dispensers bestellen doe je gemakkelijk en snel bij Blinkt Shop. Je kunt op de website veel verschillende dispenser vinden, of dit nu alleen voor het toilet is of bijvoorbeeld voor de desinfectie middelen, je vindt het allemaal bij Blinkt Shop. Welke soorten dispensers heeft Blinkt Shop allemaal? Je kunt ervoor terecht op de website, of lees hieronder alvast een aantal producten en weetjes over de producten die zij verkopen. 

5 verschillende dispensers bij Blinkt Shop.

  1. Werk en poets roll dispensers, ook wel eens tork roll genoemd. Het is enorm handig en fijn om mee te werken op het moment dat je een keukenpapiertje nodig hebt. Je kunt in de dispenser een roll plaatsen. In de dispenser zit een gat waar je het keukenpapier doorheen haalt. Je kunt gemakkelijk en snel een een stukje papier er af trekken. Dit maakt het werk een stuk makkelijker en fijner. 

  2. Desinfectie dispenser. Je kunt ze in verschillende maten en materialen krijgen. Je kunt een desinfectie dispenser aan de muur laten plaatsen of op een standaard krijgen. Er zijn RVC of gewoon plastic dispenser. Ook kun je kiezen voor een automatische of handmatige dispenser.

  3. De afvalbakken zijn er om je toilet papiertjes of keuken papiertjes in te gooien. Deze zijn er ook in verschillende maten te verkrijgen, zelfs zo klein dat ze op de wasbak kunnen staan. 

  4. Toiletpapier dispensers, die zie je eigenlijk overal wel, het maakt het makkelijker een toiletpapiertje af te scheuren en je kunt een grotere rol in de dispenser doen waardoor je het minder vaak hoeft te vervangen. 

  5. Luchtverfrissers kun je ook bij Blinkt Shop krijgen, deze zijn vaak ingesteld op tijd en zorgen voor een langdurig frisse geur.