Intaro.nl
Image default
Auto's en Motoren

Mercedes Benz CLA occasion

Zo staat die fraaie Mercedes-Benz CLA occasion nog te koop en zo is de fraaie Duitse auto al weer verkocht. Het is het verhaal van de Mercedes Benz CLA occasion. Mercedes is een gewild automerk, en dat geldt ook voor de tweedehands uitvoeringen van de auto.

Al vanaf de lancering was de Mercedes Benz CLA een hit

In 2013 kwam de eerste Mercedes Benz CLA op de markt, een subcompacte executive auto. Aanvankelijk was deze Mercedes er in een 4-deurs hatchback. Daarbij werden de platforms van de W176 A-klasse en de W246 B-klasse als basis genomen. In 2015 werd de CLA Shooting Brake gepresenteerd, een stationwagon met een frisse en zeer sportieve uitstraling. Ondertussen rijdt de tweede generatie van de Mercedes Benz CLA. Ten opzichte van de eerste generatie is het opvallend dat de Mercedes nu breder en langer is. Ook opvallend aan de CLA is het feit dat het de eerste sedan was die Mercedes Benz aanbood. Mercedes bracht ook de eerste vierwielaandrijving van Mercedes Benz CLA naar Amerika. Kenners menen dat de CLA een bereik heeft dat boven dat van de A-klasse ligt en bijna het niveau van de C-klasse van Mercedes Benz bereikt. De Mercedes Benz CLA was al vanaf de lancering een succes.

Liefhebbers zoeken voortdurend naar een gebruikte Mercedes Benz GLA

Geen wonder dus dat liefhebbers voortdurend zoeken naar een Mercedes Benz occasion. Heb je die gevonden, denk dan ook eens na over pechhulp, hoewel Mercedes bekend staat om de betrouwbaarheid. Pechhulp betekende vroeger een peperduur abonnement bij een serviceverlener afsluiten. Dat ligt tegenwoordig anders. Bij pech doe je een beroep op RoadGuards, een collectief dat bestaat uit 800 monteurs. Binnen dertig minuten na je belletje is de monteur bij je. Vervolgens betaal je gewoon voor de diensten die de monteur geleverd heeft. Hoe simpel wil je het hebben?