Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Je woning upgraden in 2021 met een cinewall

De ruimte waar u thuis naar alle waarschijnlijkheid de meeste tijd doorbrengt is de woonkamer, het is de ruimte waar u tot rust moet komen, moet kunnen genieten en waar ook veel wordt gedaan aan het interieur. Een cinewall kan de uitstraling van uw woonkamer naar een ander niveau brengen.

Nieuwe beleving

Een cinewall geeft een nieuwe draai aan tv kijken, het geeft een geheel andere beleving. De tv wordt in de muur geplaatst waardoor er een bioscoop gevoel ontstaat, doordat de cinewall ook helemaal gedecoreerd kan worden wordt het ook gelijk een eye catcher.

Maatwerk

Het op maat maken van een cinewall is het meest ideale, hierdoor komt de cinewall perfect in de woning te passen en kloppen alle verhoudingen. Er kunnen verschillende materialen, vormen en kleuren gebruikt worden zodat de cinewall perfect past bij uw interieur en het compleet naar uw smaak is. 

Cinewall met haard

De laatste tijd is de cinewall met haard super populair, het komt overal steeds vaker terug. De cinewall straalt hierdoor een huiselijke sfeer uit en het is rustgevend.  

Speakers

Door speakers in uw cinewall te laten inbouwen kan een film, serie of wedstrijd helemaal tot leven komen. Omdat het geluid van achter de tv komt wordt meer gefocust op het geluid. Hierdoor bespaart u ook ruimte omdat er geen extra speakers hoeven worden neergezet, hierdoor komen er dus ook geen draden te liggen waardoor het er ook allemaal een stuk rustiger uitziet.

De perfecte tv beleving

Of u alleen thuis komt na een dag werken en tv wilt kijken of met een groep vrienden, met een cinewall is de perfecte uitkomst om een bioscoop sfeer te creëren, ook de speakers in de cinewall laten het lijken alsof u in de bioscoop een film zit te kijken en de haard zorgt voor extra sfeer en rust in de woonkamer.