Intaro.nl
Image default
Vakantie

Het ideale uitje in het 12 persoons vakantiehuis bij Leistert

Wanneer de hectiek van het dagelijks leven je inhaalt, is er niets beter dan ontsnappen aan de drukte met familie of vrienden. Bij Leistert vind je het perfecte toevluchtsoord: een prachtig 12 persoons vakantiehuis te midden van een adembenemende omgeving. 

Een thuis ver van huis 

Leistert zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het vakantiehuis is ontworpen met oog voor detail. Elk van de ruime kamers ademt comfort uit, van de sfeervol ingerichte woonkamer tot de volledig uitgeruste keuken. En zelfs met een grote groep is er voldoende ruimte om je even terug te trekken met een goed boek of een glas wijn. 

Activiteiten rondom het Leistert domein 

Je zou denken dat je in zo’n ruim vakantiehuis nauwelijks de behoefte hebt om eropuit te trekken. Maar Leistert bewijst het tegendeel. Of je nu zin hebt in een sportieve uitdaging, een ontspannen wandeling of een educatieve excursie voor de kids, de omgeving biedt eindeloze mogelijkheden. Bovendien zijn er binnen Leistert tal van faciliteiten, van zwembaden tot recreatiegebieden, die jou en je groep een breed scala aan vermaak bieden. Niemand hoeft zich hier te vervelen.  

Ervaar de magie van samen zijn 

Het 12 persoons vakantiehuis van Leistert staat symbool voor samen zijn, genieten en herinneringen maken. Want zeg nu zelf, wat is er mooier dan de zon zien ondergaan met je dierbaren aan je zijde, terwijl de avond langzaam plaatsmaakt voor een sterrenhemel? 

Boek je verblijf bij Leistert en ontdek zelf wat dit unieke vakantiehuis en zijn omgeving voor jou in petto hebben.

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/12-personen