Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Elektriciens: vrienden van uw elektrische auto’s

Elektrische voertuigen (EV’s) worden tegenwoordig steeds populairder. Ze worden door steeds meer mensen gekocht. Ze worden ook gebruikt door commerciële vloten om hun diensten te verbeteren. Om aan de behoeften van dit nieuwe klantenbestand te voldoen, probeert elektricien Alkmaar diensten aan te bieden, zoals het installeren van laadpalen bij klanten thuis of op kantoor. Ook de spoed elektricien Alkmaar kan u van stroom voorzien voor het geval uw elektrische auto in the middle of nowhere zonder batterij komt te zitten. De elektriciens zijn van mening dat dit een ongelooflijke kans is om zowel aan de marktvraag te voldoen als om de CO2-uitstoot te verminderen. Veel eigenaren van elektrische voertuigen zijn zich er echter niet van bewust dat ze oplaadpunten kunnen installeren bij hun woningen of op de locatie van hun bedrijf.

Thuis opladen van elektrische auto’s

De term “elektrische auto” verwijst meestal naar elektrische voertuigen op batterijen (BEV’s) of volledig elektrische voertuigen, een type elektrisch voertuig (EV) met een oplaadbaar batterijpakket aan boord dat kan worden aangesloten op en opgeladen via het elektriciteitsnet, en waarbij de elektriciteit die is opgeslagen in het accupakket van het voertuig de enige energiebron is die de wielen aandrijft. Wilt u uw auto gemakkelijk thuis kunnen opladen, dan kunt u bij de elektriciens terecht voor het plaatsen van een laadpaal. Wel hebben ze je als eerste stap een 3-fasen groepsbox nodig. De groepsbox kan u helpen om meer vermogen te krijgen, wat u nodig heeft als u van plan bent uw voertuig thuis op te laden. U kunt bij hen terecht als u de groepenkast wilt laten vervangen door een nieuw laadstation. U kunt ’s nachts rustig slapen, wetende dat uw auto volledig is opgeladen en klaar is om u de volgende dag naar uw werk te brengen.

Overal in huis een laadstation installeren

Elektriciens zijn in staat om stroom te installeren in nieuw gebouwde gebouwen. Een professionele elektricien kan ook elektriciteit leveren voor een bepaalde ruimte, zoals een keuken of badkamer. U kunt op hen rekenen om u te helpen bij de installatie van uw elektriciteit. Als u bijvoorbeeld een laadstation nodig heeft bij u thuis, kunnen zij dit regelen. Naarmate meer particulieren elektrische voertuigen kopen, zal er een grotere vraag naar de dienst zijn. Zorgen over opladen en afstand zijn groot en daarom wordt de mogelijkheid om laadpalen bij huizen te hebben steeds populairder. Sterker nog, laadstations kunnen overal in huis worden geïnstalleerd. Maar daarvoor is een garage de beste plek, omdat deze gewoon veilig is voor vandalisme en dicht bij uw auto.