Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

Besparen op verhuiskosten? Dat kan!

De verhuizing heeft al veel kosten in rekening gebracht: nieuw huis, nieuwe vloer en misschien wel een nieuwe inboedel?. Erg begrijpelijk dat u wilt besparen op het daadwerkelijke verhuizen van uw meubels en eigendommen. In deze blog staan de beste besparing tips op uw verhuizing!

Bepaal budget en vergelijk

Wat wilt u maximaal uitgeven aan een verhuizing? Probeer een realistisch budget op te stellen. Een realistisch budget is ongeveer 700 euro als u een verhuisbedrijf inschakelt. Doet u dit zelf met familie en/of vrienden dan is 375 al een mooi realistisch budget. Dit is dus de eerste stap, kiezen of u zelf gaat verhuizen of het overlaat aan een verhuisbedrijf.

Daarnaast is het ook zeer aan te raden om verschillende offertes van verhuisbedrijven op te vragen. Zodoende kunt u kiezen voor het goedkoopste verhuisbedrijf uit de regio.

Mocht u een goedkoop erkend verhuisbedrijf gevonden hebben maar is deze meer dan 20km van u vandaan? Dan kunt u beter doorkijken want een verhuisbedrijf rekent namelijk voorrijkosten, u bent dan waarschijnlijk duurder uit. Vraag zoveel als mogelijk offertes aan om te bekijken welke kwalitatiefst betaalbaar is.

Vrienden en familie en zelf een busje huren

De daadwerkelijke verhuizing komt er aan, vrienden en familie staan altijd voor u klaar. Mocht u een goedkope en een leuke optie willen? Dan is het inschakelen van familie en vrienden de juiste keus!

De auto zit dan al wel gauw vol en de hele dag heen en weer rijden is ook geen optie? Een verhuis bus huren is een goede oplossing voor dit probleem. Het is niet al te duur en kunt u met een rijbewijs B al een best grote bus huren! Er kunnen veel meer spullen in dan uw persoonlijke auto. Tevens is er de optie om ratelbanden erbij te huren. De ratelbanden houden het meubilair en dozen op zijn plek en zo voorkomt u beschadigingen aan uw eigendommen tijdens de rit naar uw nieuwe woning.

Welk verhuis pakket heeft u daadwerkelijk nodig?

Een goed erkend verhuisbedrijf bieden meerdere pakketten aan. Zoals bijvoorbeeld een small pakket, een medium pakket en een large pakket. Zo kunt u bij een small pakket een verhuis bus en 1 verhuizer huren en bij het large pakket 1 verhuis bus en 3 verhuizers. Woont u in een moeilijk bereikbare woning dan zou een large pakket een goede optie zijn. Woont u in een rijtjeshuis dan is uw huis makkelijk bereikbaar, dan zou een small pakket en een aantal vrienden al genoeg zijn.

Pak zelf uw spullen in

Veel verhuisbedrijven willen voor een meerprijs ook uw spullen inpakken, als u dit zelf doet voorkomt u extra kosten. Plus het is makkelijker weer uit te ruimen als u dit zelf doet en vergeet de labels niet op de doos te doen!

Verhuist u in rondom of in Rotterdam? Jac Den Hollander is voor u de juiste optie! Vraag hier een offerte op.

 

 

 

https://jacdenhollander.nl/