Intaro.nl
Image default
Woningen

Waterdichte vloeren

Er is niemand die de noodzaak van een vloer die de zwaarste rommel van het leven aankan, beter begrijpt dan een actief gezin met kinderen en huisdieren. Dat wil echter niet zeggen dat andere huiseigenaren de schoonheid van een duurzame vloer niet zullen waarderen! Elke ruimte kan profiteren van een vloer die de tand des tijds doorstaat en bestand is tegen rommel, maar een huis met een drukke levensstijl en veel voetverkeer zal die voordelen zeker uit de eerste hand zien. Met zoveel tijd doorgebracht in onze huizen de afgelopen jaren, zijn de voordelen van duurzaamheid duidelijk gemaakt en hebben ze zeker bijgedragen aan de opkomst van een van de grootste stijlen om naar te kijken in 2022: waterdichte vloeren.

Deze design trend spreekt echt voor zich, maar in 2022 hebben we een sterke stijging gezien in de populariteit van waterdichte vloeren, niet alleen in traditionele waterbestendige vloersoorten, maar zelfs in industrieën zoals tapijt en hardhout . Als je op zoek bent naar manieren om je huis er jarenlang op zijn best uit te laten zien, bekijk dan hieronder enkele van onze favoriete waterdichte vloerproducten.

1. Waterdichte hardhouten vloeren

Als het op vloeren aankomt, is hardhout een klassieke, elegante keuze die elke ruimte kan opwaarderen. Hoewel sommige traditionele hardhoutsoorten niet altijd waterbestendig zijn, heeft Aquadura H2O de perfecte combinatie gecreëerd van klassieke wit eiken hardhoutstijl en geavanceerde technologische prestaties die niet alleen waterdicht zijn, maar ook kind- en huisdierbestendig. Dankzij de waterdichte afdichting en kern is de Lanes Prairie White Oak perfect voor keukens, badkamers, kelders of overal waar veel verkeer is en er kans is op morsen. Dit waterdichte hardhout is verkrijgbaar in zeven verschillende houttinten, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte vloer te vinden die bij uw stijl en ruimte past. Neem eens een kijkje bij de visgraat houten vloeren van Vloerenbaas.

2. Waterdicht tapijt

Als tapijt en waterdicht twee woorden zijn die je verrast om samen te zien, heb je duidelijk de Rival & Strong Plus tapijt van Rival by Resista. Dit pluche en duurzame tapijt is gemaakt met geavanceerde, vlek- en verbrijzelingsbestendige vezels die vlekken en vuil afstoten, zodat je gemakkelijk kunt schoonmaken. De achterkant is waterdicht, waardoor het kussen en de onderliggende ondervloer worden beschermd tegen waterschade of anderszins onopgemerkt morsen. Rival & Strong Plus-tapijt is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten, elk net zo prachtig en duurzaam als de vorige, waardoor het gemakkelijk is om het tapijt te vinden dat u zoekt in een kleur die uw designstijl laat opvallen.

3. Waterdichte laminaatvloeren

Als u op zoek bent naar iets rustieker qua design, maar toch duurzaam en waterdicht, dan is de Floorcraft Performance Flooring Juno Eiken laminaat is de perfecte keuze. Op het oppervlak heeft dit ongelooflijk realistische houtpatroon in reliëf een diepe nerf en met de hand geschraapte details, waardoor het lijkt op een echt, echt eikenhout. Maar in tegenstelling tot de meeste natuurlijke houtsoorten, is Juno Oak laminaatvloer waterdicht, kindveilig en huisdierbestendig, waardoor het perfect is om te voldoen aan de eisen van een volledig huis. Deze verbluffend duurzame laminaatvloer, aangeboden in vijf verschillende tinten, zal ongetwijfeld al uw verwachtingen overtreffen en uw huis er jarenlang als nieuw uit laten zien.

4. Waterdichte luxe vinylvloeren

Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om uw ruimte op te frissen, maar wilt u niet inleveren op duurzaamheid en kracht die u nodig heeft in uw vloeren? Zoek niet verder dan deze prachtige Timber Plus Herringbone vinyltegel van Downs H2O. Deze vinyltegelvloer, die alle unieke elegantie van echt hout vastlegt, heeft het extra voordeel van een in het oog springend visgraatontwerp dat bedoeld is om elke ruimte een fris gevoel te geven. Deze vinylvloer is zowel waterdicht als kras- en slijtvast, waardoor het perfect is voor drukbezochte of gemorste ruimtes. Met drie klassieke tinten om uit te kiezen, is deze vloer de perfecte combinatie van elegante stijl en waterdichte duurzaamheid.

 

https://vloerenbaas.nl