Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

Verkopen maar! De makelaar in Beckum helpt je!

De makelaar in Beckum helpt je met de verkoop van je huis. Het is niet altijd even makkelijk om je huis aan de man te brengen in de huizenmarkt die erg schommelend is. Dit is ook niet te veranderen omdat dit wordt veroorzaakt door de externe factoren, waar de huizenmarkt zelf geen invloed op kan uitoefenen. Maar de makelaar in Beckum kan zelf wel inspelen op de huidige huizenmarkt en huizenprijzen die in deze tijd van toepassing zijn. Door dagelijks de kennis te verbreden op het gebied van de trends en ontwikkelingen die nu gaande zijn kan de makelaar in Beckum je goed begeleiden in het verkopen of aankopen van een woning. 

Verkoopgaranties

De makelaar in Beckum vertelt je met alle plezier welke garanties je krijgt bij de verkoop van het huis. Stap voor stap zal de makelaar in Beckum je helpen met de verkoop en neemt je ook mee in het gehele traject. Ook voor de juiste prijs zal het huis de markt verlaten. Dit bedrag geef jij zelf van tevoren aan en de makelaar zal kijken of dit een realistisch bedrag is en zal hier en daar nog wat sleutelen aan de voorwaarden die jij hebt voor het verkopen van het huis. Door een bezoekje te brengen aan de woning die op de markt gaat worden gezet, kan de makelaar in Beckum bekijken wat er nog gedaan moet worden om het beste uit de verkoop te halen. 

Adviezen voor de verkoop

De makelaar in Beckum geeft je adviezen over het maken van de foto’s, het afmaken van verschillende praktijken die je woning verkoop ten goede komen. Denk hierbij aan het schilderen van een muur of het repareren van een kraan. Zorg dat de woning goed is opgeruimd wanneer er een bezichtiging komt zodat de bezichtigers een goede eerste indruk krijgen van de woning en ook zin krijgen om in de woning in te trekken.