Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

Oral-B kids; dé tandenborstel voor uw kinderen

Met de Oral-B Stages Power Kids serie wordt het poetsen van de tanden van uw kind een stuk makkelijker én leuker. Hoe eerder kinderen leren hun tanden goed te poetsen hoe beter. Deze tandenborstel is dan ook al geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. De borstelkop van de tandenborstel is klein van stuk en heeft zachte borstelhaartjes. Daarnaast is de tandenborstel te combineren met een Disneytimer app, wat het tandenpoetsen voor uw kind een leuke ervaring maakt. Ook is de borstel verkrijgbaar in verschillende kleuren en met magische Disney-figuren erop. Dit alles doet niet af van de effectiviteit, want de borstel heeft een poetskracht van wel 7600 rotaties per minuut en is erg eenvoudig in gebruik.

Een betere poetservaring met de Oral-B kids tandenborstel

De meeste jonge kinderen hebben een hekel aan tandenpoetsen. Vooral met en elektrische tandenborstel, omdat deze natuurlijk een hoop lawaai maakt en de borstelkop soms pijn kan doen. Met de Oral-B Stages Power Kid tandenborstel is dit niet langer zo. De borstelkop is namelijk kleiner dan de standaard borstelkop, waardoor hij perfect is voor kinderen. Met een poetskracht van 7600 poetsrotaties per minuut verwijderd de tandenborstel enorm veel tandplak, wat gaatjes tegen gaat. Toch is de tandenborstel niet gevaarlijk op pijnlijk voor kinderen omdat de borstelhaartjes zachter zijn en er een speciale sensor in zit die er voor zorgt dat het tandvlees niet beschadigd raakt.

Tandenpoetsen was nog nooit zo leuk

De Oral-B Kids tandenborstel maakt de gehele ervaring van tandenpoetsen leuker dan ooit tevoren. De tandenborstels zijn namelijk te koop in veel verschillende leuke kleuren zoals rood, roze, groen, blauw, paars en combinaties hiervan. Daarnaast staan er op de tandenborstels ook afbeeldingen van verschillende welbekende Disney en Pixar figuren, waaronder Mickey en Minnie Mouse, Assepoester, Cars personages, Star Wars personages, Anna en Elsa van Frozen, Monsters Inc. personages en Spiderman. Hierdoor kan uw kind precies kiezen voor het personage waar hij of zij het meeste fan van is. Alleen al door het zien van het plaatje op de tandenborstel zal het tandenpoetsen leuker worden.

Poetsen met de speciale Disney Timer app

Een extra mogelijkheid die de Oral-B Kids tandenborstel extra bijzonder maakt, is het poetsen met de Disney Timer app. Dit is een speciale app die kinderen motiveert om lang genoeg hun tanden te poetsen en die van dit dagelijkse ritueel een magisch moment maakt. De app zorgt ervoor dat kinderen tijdens het poetsen een leuk Disney gerelateerd spelletje kunnen spelen. Daarnaast speelt de app een muziekje af dat net zo lang is als de poetstijd. Door deze app wordt tandenpoetsen een leukere ervaring voor uw kind, wat resulteert in een gezond gebit.

Een gezond gebit met Oral-B

Door een elektrische tandenborstel van Oral-B te gebruiken weet u zeker dat u het beste doet voor uw mondhygiëne. Een elektrische tandenborstel haalt namelijk veel meer tandplak weg dan een gewone handborstel, doordat hij een veel hogere snelheid bereikt. Door de ingebouwde poetsdruksensor weet u ook zeker dat u nooit te hard poets en hiermee uw tandvlees beschadigt. Oral-B elektrische tandenborstels zijn al met al dus zowel de beste keuze voor volwassen als kinderen. Benieuwd geworden naar Oral-B’s tandenborstels voor kinderen? Bekijk het grote aanbod aan Oral-B Stages Power Kids nu op onze site.

https://www.tandenborstelexpert.nl/