Op zoek naar een huisarts in Eindhoven? Meld u eenvoudig online aan

Gaat u binnenkort verhuizen naar de omgeving van Eindhoven of woont u hier al een tijdje maar bent u nog steeds op zoek naar een huisarts? Dit kan namelijk een hoop tijd in beslag nemen. Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Bij de zoektocht naar uw nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven wilt u uiteraard dat zij voldoen aan uw wensen en eisen. Daarnaast is het van belang dat u gebruik maakt van een breed pakket aan eerstelijns zorg. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden. Maak daarnaast gebruik van het elektronisch consult.

Groot team aan professionals bij de huisarts in Eindhoven

Uw huisarts in de omgeving van Eindhoven dient goed te zijn opgeleid en te voldoen aan uw wensen en eisen. Maar ook al het ander personeel van de praktijk moet in het bezit zijn van de juiste diploma’s. Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.

Next PagePrevious Page
Similar Posts