Linnen gordijnen een echte musthave

Linnen gordijnen geeft sfeer aan uw interieur. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan de blog. 

Linnen-, linnenlook- en transparante gordijnen

U heeft ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. Voor welke kiest u?

Stijlvol natuurproduct

Linnen gordijnen zijn gemaakt van een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Linnen wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, en is daarom een duurzaam product. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Zo is het materiaal sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling.

Afwerking en voering van linnen gordijnen

Onze linnen gordijnen gratis op maat gemaakt en gevoerd. De voordelen van het voeren van de gordijnen is dat het u beschermt tegen het zonlicht en hierdoor behoudt de kleur ook beter. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter gaan ze juist de kou en tocht van buiten tegen. Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren en meerdere diktes. 

Linnen gordijnen zijn momenteel niet te missen in uw interieur! De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar onze opties? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/
Next PagePrevious Page
Similar Posts