Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Kartonnen dozen in alle soorten en maten

Ik was op zoek naar verschillende formaten kartonnen dozen. Mijn leidinggevende had deze nodig, om zijn magazijn een keer te reorganiseren. Maar alles wat hij zowat verkoopt hebben aparte vormen en weer aparte hoogte. Dus een standaard kartonnen doos werd hem niet. Dit is de reden waarom hij mij heeft ingeschakeld. Hij wilde dat ik een bedrijf vond die meerdere formaten dozen kon aanbieden voor een goede prijs. Ik dacht in het begin dat dit heel makkelijk zou worden, maar niets was minder waar.

Het vinden van kartonnen dozen was nog lastig

Ik was dus mijn zoektocht begonnen naar verschillende kartonnen dozen. Van mijn baas had ik een lijst gekregen met verschillende afmetingen die ik moest bestellen voor het magazijn. Maar om een goed bedrijf te vinden was nog een ding. Eerst had ik er een gevonden die bijna alle doosformaten tot beschikking had, maar waar je niet alles in een keer kon bestellen. Dat vond ik echt slechte service. Daarna vond ik een website genaamd Dozenhal en daar kon ik via een makkelijke zoekbalk alles vinden en in mijn winkelmandje stoppen. Echt een perfecte website voor de dienst die ik nodig had.

Eindelijk een bedrijf die het snapt

Ik liet dit bedrijf aan mijn leidinggevende zien en die ging er ook mee akkoord dat we daar onze dozen konden halen. Voordat ik de offerte voor het aantal dozen wilde plaatsen, zag ik dat ze meer hadden dan alleen maar dozen. Ze hadden ook nog verschillende andere diensten waar we gebruik van konden maken en liet dit aan hem zien. Hij vond vooral het bedrukken van de dozen een goed idee en het kosten niet veel extra. Dus die dienst heb ik bij de offerte erbij gedaan en daarna was alles rond. De dozen waren netjes aangekomen en precies de goede formaten die we nodig hadden om alles op te ruimen in het magazijn.

Dozenhal

Wilt u meer weten over de geweldige diensten van Dozenhal en wat zij u verder te bieden hebben? Bekijk dan eens de website van hen via www.dozenhal.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Uitstekende service bij onze taxi uit regio Westervoort

Medewerkersonderzoek

Wat is het nut van een zakelijk event?