Intaro.nl
Image default
Management

International business and management

Onze masteropleiding International Business and Management geeft u de vaardigheden die u nodig hebt om een breed scala aan wereldwijde managementmogelijkheden te ontsluiten. Het programma is gebaseerd op de belangrijkste concepten en theorieën die zich richten op de belangrijkste elementen van het hedendaagse internationale bedrijfsleven en opvattingen vanuit een strategisch perspectief.

 

Het doel is om volledig afgeronde managers te produceren door internationaal zakendoen en management te combineren met een gedetailleerde behandeling van andere onderwerpen die te maken hebben met het management van organisaties. Tijdens dit programma krijgt u de kans om onderzoeks- en analytische vaardigheden te ontwikkelen, problemen in de praktijk op te lossen en de persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om te slagen. Dit programma zal aantrekkelijk zijn voor degenen die een multidisciplinaire benadering van hun studie wensen en een internationale oriëntatie op het bedrijfsleven en het management hebben.

 

Het programma is afgestemd op en wordt ondersteund door ervaren academici die verbonden zijn aan het International Business Marketing and Branding Research Centre. De leden van dit onderzoekscentrum hebben een reputatie op dit gebied en bieden belangrijke inzichten in de belangrijkste gebieden van internationaal management, waarin de beste praktijken, innovatief denken en onderzoek in het internationale bedrijfsleven tot uiting komen. Verder is dit programma ontworpen om u te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden in het bedrijfsleven en het management om uw nut en inzetbaarheid in dit veld te verbeteren. Het programma cultiveert het ethos van een boeiende en inclusieve leergemeenschap die inspeelt op verschillende leerstijlen en u de mogelijkheid biedt om u volledig te ontplooien. 

 

Professionele accreditatie

Deze graad is geaccrediteerd door The Institute of Export and International Trade.

 

De Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) accrediteert dit programma. Dit betekent dat, door het succesvol afronden van je diploma, je in aanmerking komt voor vrijstellingen van een aantal ACCA fundamenteel niveau examens.

 

Equis-geaccrediteerd logoAMBA-geaccrediteerd logoAACSB-geaccrediteerd logo

Rankings

Times Higher Education Business School van het jaar 2021

De Times Higher Education Awards erkennen uitmuntende prestaties in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. De School of Management werd erkend voor onze focus op economische en sociale regeneratie.

 

Tijdens de pandemie richtte de school haar initiatieven op het helpen van afgestudeerden uit kansarme milieus bij het vinden van een weg door de verstoorde arbeidsmarkt en op het bieden van steun aan lokale bedrijven die te maken hadden met crisissituaties in de handel. De jury prees de “inspirerende” steun van Bradford voor studenten, alumni, scholen en lokale bedrijven.”

 

Meer informatie over de Times Higher Education Business School of the Year 2021 award

 

Toelatingseisen

Je moet een diploma hebben (niet noodzakelijk in business en management) van een erkende universiteit.

 

De gebruikelijke toelatingseis is: een Britse 2:2 graad of het equivalent daarvan in een discipline van een erkende instelling voor hoger onderwijs. Gelijkwaardige beroepskwalificaties komen ook in aanmerking, mits zij vergezeld gaan van de nodige praktijkervaring. Meer informatie is te vinden in onze internationale rubriek.

 

Aanvragen van studenten met niet-standaard kwalificaties of volwassen studenten (ouder dan 21 jaar bij binnenkomst) met aanzienlijke relevante ervaring zijn welkom.

 

Vereisten Engels

 

Als we bewijs nodig hebben van je beheersing van de Engelse taal, moet je minimaal de volgende scores behalen op een van deze erkende tests:

 

IELTS: 5,5 algemeen, met geen enkele subtest lager dan 5,0, en succesvolle voltooiing van een extra zes weken , die moeten worden afgerond vóór het begin van de cursus; of

 

IELTS: 6,0 over het geheel, met geen enkele subtest lager dan 5,5; of 

 

TOEFL via internet: 80 in totaal, met minimumscores voor luisteren 17, lezen 18, spreken 20, schrijven 17); of 

 

PTE-A (Pearson Test of English-Academic): 55 algemeen, met geen enkele subtest minder dan 51.

 

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, moeten ook voldoen aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Raadpleeg de website van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken voor de meest recente informatie, aangezien deze eisen aan verandering onderhevig zijn.

 

In uitzonderlijke gevallen kunnen houders van een Britse graad die binnen 2 jaar voorafgaand aan de toelating tot het Bradford programma is behaald, worden vrijgesteld van deze Engelse test vereisten.

 

Als u niet aan de IELTS eisen voldoet, kunt u een University of Bradford pre-sessionele cursus Engels volgen. Raadpleeg het Talencentrum voor meer informatie. Voor meer informatie over Engelse taalvereisten zie de speciale internationale toelatingseisen pagina.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/