Intaro.nl
Image default
Eten en drinken

Iets te vieren? Doe dit in de omgeving van Arnhem

Heb je iets te vieren met je familie, vriendgroep of voetbalteam? Vier dit bij de Kommensaal! Geniet samen van een heerlijk buffet en een gezellige dag. De Kommensaal uit de omgeving Arnhem biedt verschillende sfeervolle locaties aan die geschikt zijn voor familiefeestjes, vriendenuitjes of voor een bedrijfsborrel. De Kommensaal heeft verschillende arrangementen voor een buffet in Arnhem, hier kan je kiezen uit een BBQ of een lopend buffet. Deze buffetten kunnen door jezelf samengesteld worden, daarnaast bieden wij graag maatwerk aan. Bekijk hieronder wat voor buffetten de Kommensaal aanbiedt voor jouw feest.

Kies uit een van de overheerlijke buffetten

Je wilt het dit jaar eens anders doen? Geen standaard verjaardag, maar een echt feest met buffet! Dan ben je bij de Kommensaal aan het goede adres. Hier worden twee verschillende overheerlijke buffetten aangeboden. Je kan hier kiezen uit een BBQ-buffet of een lopend All-in buffet. Er zijn ook weer verschillende variaties mogelijk bij deze arrangementen. Maar wat krijg je hier nu allemaal bij? Wanneer je een van deze twee buffetten bij ons afneemt krijg je hier een eigen privé terras/patio of feestzaal bij, een eigen koelkast met drankjes, een tapinstallatie, borden, bestek en glazen en een eindschoonmaak. Het eten bij de buffetten zijn verschillend. Bij het BBQ-arrangement krijg je een eigen BBQ waar verschillende soorten vlees op gebakken worden, per pakket verschilt het vlees. Naast het vlees worden er salades en sausen geserveerd en kan je stokbrood of boerenfriet pakken. Bij het lopend buffet kan je beginnen met soepje vooraf. Hierna kan je verschillende soorten vlees proeven met warme of koude sausje. Naast het vlees worden er ook salades, stokbrood en boerenfriet geserveerd. Bij alle buffetten sluit je af met een kopje koffie of thee.

Combineer een buffet met een activiteit

Wil je naast eten ook wat actie hebben? Kies dan voor een combinatie pakket van een binnen of buiten activiteit en een BBQ of lopend buffet. Je verzamelt met je feestgroep bij de Kommensaal, waar je verwelkomt wordt met een welkomstdrankje. Hierna volgt de dag met een leuk, zelf uitgekozen, activiteit. Deze activiteiten kunnen binnen of buiten gedaan worden. Na alle inspanning geniet je samen van een heerlijke BBQ of lopend buffet. Ook hier wordt er uiteraard afgesloten met een kopje koffie of thee. Bekijk de aangeboden activiteiten bij de Kommensaal. Heb je interesse gekregen om een uniek feest hier te vieren op een unieke feestlocatie omgeving arnhem? Neem dan contact op met de Kommensaal.

Gerelateerde artikelen

Chtoura Garden hummus

Sprookjesachtig trouwen

Het cateringsplatform van Nederland