Intaro.nl
Image default
Bedrijven

Hulp nodig bij aanbestedingen?

Heeft u hulp nodig bij interessante aanbestedingen? Laat u dan adviseren door Q Core. Dit kan eenmalig, maar ook bij meerdere aanbestedingen per jaar. Dit kan uiteraard tegen een vaste prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van ons.

Hulp bij aanbestedingen van A tot Z

Met ons tenderteam bieden wij hulp bij aanbestedingen van begin tot eind. Wij hebben alles in huis om uw partner in tender management te zijn. Van een aanbestedingsjurist tot tekstschrijvers en van een gecertificeerde lead auditor tot ervaren tender specialisten. Samen nemen wij de regie in handen om u compleet te ontzorgen. Wij kunnen iedere inschrijving tot een succes maken. Heeft u een organisatie en bent u nog niet bekend met aanbestedingen? Neem dan contact met ons op. Wanneer u ons inschakelt maakt u gebruik van al onze kennis in huis, iedereen zet zich voor u!

Voor wie is eenmalige begeleiding geschikt?

Bij ons is het mogelijk om begeleiding op aanvraag te krijgen. Gaat u uw eerste stappen zetten op het gebied van tender management, dan helpt Q Core u graag. Daarnaast helpen wij ook bedrijven die het niet lukken te winnen met hun interne tender team. Wij kijken graag met een frisse blik mee naar wat er fout gaat tijdens hun tender proces. Ook organisaties die al aan veel relatief kleine aanbestedingen hebben meegedaan, maar graag een grote aanbesteding willen binnenhalen helpen wij graag.

Over ons

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Neem dan contact met ons op via onze website. Wij begeleiden u bij het professioneel inschrijven op tenders en zijn uw externe bidteam. Door uw tender activiteiten volledig te laten overnemen door Q Core, weet u zeker dat het gehele proces goed zal gaan. Terwijl u doet waar u goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn: tender winnen. Hiervoor maken wij gebruik van onze BidCycle methode. Wilt u meer informatie over deze methode? Kijk dan eens op onze website, hier staat precies uitgelegd hoe deze methode werkt en hoe deze methode ook u verder kan helpen.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van de mediation in Utrecht?

Klinieken

Professionele vertalingen door een be√ędigde tolk- en vertaalbureau