Intaro.nl
Image default
Woning en Tuin

Goedkope vouwgordijnen op maat

Goedkope vouwgordijnen op maat

Als u online op zoek bent naar vouwgordijnen dan komt u een heleboel aanbieders tegen. U zult hier ook hele verschillende prijzen tegenkomen. Hoe kan het nou dat er zo veel verschil in die prijzen zit? Een groot verschil zit in het feit dat er aanbieders zijn die standaard maten aanbieden. Vaak worden deze vouwgordijnen in Azië gemaakt waar de prijs een heel stuk lager ligt. Vaak is de kwaliteit ook wel minder dan wat wij hier in Nederland wensen. In de standaard maten zijn er diverse aanbieders, maar het nadeel is dat het nooit past in uw ramen. Waar moet ik dan op letten als ik op zoek ben naar goedkope vouwgordijnen op maat?

Bekijk eerst eens een aantal verschillende websites die vouwgordijnen verkopen. Lees daar ook eens de referenties op die websites, zijn deze goed of twijfelachtig? Bij twijfel zal ook de kwaliteit niet zijn wat u zoekt. Vergelijk vervolgens een wat er precies wordt aangeboden. Biedt een website een kettingsysteem of een ouderwets koordsysteem aan? Kan iedere leverancier alle maten maken? Veel aanbieders bieden de meest gangbare maten aan, hiervoor ligt de kostprijs een stuk lager dan hele grote of hele brede vouwgordijnen. Als u 1 groot raam heeft dan zullen sommige aanbieders al gauw afvallen. Maak ook een lijstje van alle maten die u heeft, veel aanbieders stunten met bepaalde kleine maten maar zijn weer dubbel zo duur op de grote maten.

Appels en peren vergelijken

En bestel bij verschillende websites eens wat stofstalen, sommigen bieden deze gratis aan en anderen vragen hier een vergoeding voor. Op basis van deze stoffen kunt u een eerlijk vergelijk maken omdat u dan dezelfde stoffen vergelijkt. En vraag gewoon wat foto’s van opgeleverde opdrachten op bij bedrijven die u interessant vindt. dan kunt u vaak op de foto al beoordelen wat de kwaliteit is. Laat u niet misleiden met veel mooie foto’s op een website, deze kunnen ze gewoon van internet plukken.

De conclusie is dat goedkope vouwgordijnen op maat best lastig is om te vinden. Goedkoop is vaak duurkoop. Kies dan ook nooit voor de goedkoopste want ergens zal er een concessie gemaakt worden in de kwaliteit. Uiteindelijk zal u liever kiezen voor kwaliteit dan voor de prijs. Succes met uw zoektocht naar mooie vouwgordijnen op maat.

https://blinddesign.nl