Een nieuwe manier van werken: de ultieme oplossing!

Een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in Amsterdam aan. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die een circulaire economie wil. 

Een unieke locatie in omgeving Amsterdam

Of kun bij ons niet alleen terecht voor een grote bijeenkomst maar ook voor een kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes.  Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een gewenste oplossing. De unieke locaties die wij aanbieden zijn omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. 

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er gekozen voor duurzame materialen. Dit is dan ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Daarom kunnen wij met trots onszelf een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij enorm trots op! Wij van C- bèta ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. We hebben verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie kunnen wij voor u verzorgen. Dit stimuleert het  creatieve brein van de medewerkers positief.  Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam.  Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. 

Een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/
Next PagePrevious Page
Similar Posts