Intaro.nl
Image default
Architectuur

Een nieuw maatwerk voor interieur

Soms heb je een ruimte in woning of bedrijfsruimte waarvan je niet weet wat je er mee moet doen. Het is een kille of sfeerloze ruimte en je wilt meer sfeer aanbrengen. Hulp nodig met het inrichten? Kies dan voor maatwerk interieur. Maatwerk interieur is een klein bedrijf wat interieuradvies op maat geeft, ze bestaan uit een klein team met diverse interieurontwerpers die elk zijn specialisme heeft op verschillende woonstijlen.

Een sfeervol advies

Maatwerk interieur staat bekend om het geven van sfeervol interieur advies. Ze weten een ruime woonkamer toch de zachte en warme sfeer te geven. Een kille bedrijfsruimte weten ze om te bouwen tot een inspirerende werkruimte. Maatwerk interieur geeft interieuradvies op maat aan klanten door heel Nederland, zowel voor de zakelijke als particulieren markt. Maatwerk interieur geeft een totaalplaatje. Ze geven advies, maken een ontwerp, realiseren het ontwerp en stylen uw woning of bedrijfsruimte. Zo geven extra aandacht aan accessoires die de finishing touch geven. Die zorgen ervoor dat het een sfeervolle en warme ruimte te worden.

Hoe werkt Maatwerk interieur?

Maatwerk interieur luister goed naar de klant. Tijdens een interieurontwerp verwerken ze de wensen van de klant, bestaande meubels worden erbij gepakt en er wordt een nieuwe sfeer gecreëerd.  Met onze creatieve inslag maken we een nieuw sfeervol interieuradvies voor de woning of bedrijfsruimte. Hierbij wordt gekeken naar indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Zo creëert Maatwerk interieur een sfeervol en warm concept waardoor de woning of bedrijfspand ineens een heel andere ruimte is geworden. Ben je benieuwd wat Maatwerk interieur voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en doe alvast wat ideeën op of vraag vrijblijvend een telefonische kennismaking aan voor meer informatie.