Intaro.nl
Image default
Dienstverlening

Een allround online ijzerwarenwinkel

Heeft u dringend binnendeur scharnieren nodig? Dan zit u helemaal goed bij De IJzerwarenwinkel. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende artikelen op het gebied van deur-, geleidings-, meubel- en schuifdeurtechniek. Voor alle ijzerwaren geldt: u vindt bij ons alleen eersteklas producten, want op kwaliteit bezuinigen wij zeker niet! We leveren zowel aan actieve doe-het-zelvers als aan professionele bedrijven.

Naast scharnieren kunt u misschien ook een van de volgende items gebruiken? Deursloten en -krukken; onzichtbare deurkozijnen; WC, cilinder en sleutel deurbeslag; deurstoppers; vouwdeursystemen; taatsdeursystemen en losse deuren.

De deursystemen die wij aanbieden, voldoen stuk voor stuk aan hoge kwaliteit- en veiligheidseisen. Ze hebben een geruisloze werking. De lagering is zeer betrouwbaar. Ze zijn voorzien van een uitstekende finish-laag om ze weerbaar te maken tegen weersinvloeden en andere omgevingsfactoren. En last but not least, het installeren gaat heel eenvoudig.

Schuifdeur nodig?

Schuifdeuren voor buiten zijn er tegenwoordig is allerlei soorten, maten en prijsklassen. Ongeacht de toepassing -schuifpoorten, tuindeuren, loods-deuren, transportsystemen- zult u op ijzerwaren.org de schuifdeuren vinden die u zoekt.

Er is zowel hangend als onderlopend deurbeslag. U kunt gaan voor stalen of RVS rails eventueel gecombineerd met gietijzeren componenten voor loopwerk en montage variërend van 200 tot 1000 kilogram. Online ziet u foto’s van de verschillende mogelijkheden. En ook geven we antwoord op vragen als:

  • Wanneer is welk systeem nodig?
  • Wat zijn de voordelen van schuifdeuren voor buiten?
  • Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van schuifdeurbeslag systemen?
  • Wat voor bijpassende producten kunnen worden geleverd?

Op de laatste vraag geven we u nu alvast een antwoord. En dat is in dit geval drieledig: schuifdeurgrepen, schuifdeursloten en schuifdeuraccessoires. Het spreekt voor zich dat deze drie categorieën vervolgens weer meerdere onderdelen bevatten. Op het gebied van sloten bijvoorbeeld zijn er meer dan tien opties. Van insteeksloten tot exemplaren met krukbediening en natuurlijk ook cilinder varianten.

https://www.ijzerwarenwinkel.org/