Intaro.nl
Image default
Tuin en buitenleven

De Naambordensite is 24/7 te raadplegen

Een naambord bestellen waar en hoe doe je dat? Een goed advies is: bij De NaambordenSite. Deze webwinkel heeft een groot en afwisselend assortiment aan naamborden en huisnummers. Iedereen die een naamplaat zoekt, is hier van harte welkom! Mooi en betaalbaar gaan bij deze online winkel zeker hand in hand. Zo is er de serie ‘goedkoop naambord’ met plaatjes van onder meer kunststof, hout, gravoglas en messing.

Geen verzendkosten

Goedkoop betekent niet dat er op kwaliteit ingeleverd wordt. Ieder bordje op zich wordt met zorgvuldigheid en toewijding gemaakt. Voor vrijwel alle producten geldt dat er geen verzendkosten gerekend worden. De prijzen die bij de foto’s staan, zijn dus de echte prijzen. Er zijn borden waar zowel de naam als het nummer op staan. Heb je genoeg ruimte bij de voordeur dan zijn twee aparte platen wel zo leuk: een voor de naam en een voor het huisnummer. Bij de materiaalkeuze is het verstandig goed stil te staan bij de stijl van de woning en je persoonlijke smaak. Zo heeft acrylaat een geheel andere uitstraling dan blauwsteen. En een cottage naamplaat is niet te vergelijken met een bord van RVS.

Een uniek naambord bij de voordeur doet wonderen. Het geeft buren, familie en vrienden het gevoel welkom te zijn. Het bepaalt de sfeer van de entree. En het zorgt ervoor dat de pakketbezorger je snel weet te vinden. Overigens zijn de naamborden van De Naambordensite ook geschikt voor garages, boten, paardenstallen en bedrijven. Aan de linkerkant op de homepage vind je ruim dertig categorieën.

Daartussen ook nee-ja of nee-nee bordjes, identiteitsplaatjes en hartenwens naambordjes. Wat een hartenwens naambord is? Een prachtig cadeau voor een dierbare! We hebben het over een houten hart met een persoonlijke boodschap. Stel je wilt je beste vriend feliciteren met zijn nieuwe baan. Je zus een hart onder de riem steken in voor haar moeilijke tijden. De buurman laten weten dat je blij bent dat juist hij naast je woont. Allemaal redenen om een hartenwens naambord te bestellen.

 

https://www.denaambordensite.nl