Intaro.nl
Image default
Entertainment

Chinese horoscoop Hond: voorspellingen voor jouw Chinees sterrenbeeld

De jaartallen van de hond in de Chinese horoscoop zijn: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006. De Chinese horoscoop voor hond 2021 voorspelt een jaar op weg naar de realisatie van grote persoonlijke en professionele projecten.

De energie van de Os zal honden helpen om een ​​meer realistische dimensie te krijgen van wie ze zijn en waar ze staan. Deze energie zal hen helpen de wonden van 2020 te genezen en hun doelen te bereiken. Ze zullen echter hard moeten werken en gedisciplineerd moeten zijn.

Vroeg of laat zullen honden hun natuurlijke vitaliteit terugkrijgen en de kracht die ze nodig hebben om hun dromen na te jagen.
 
De Chinese Horoscoop 2021 voor Hond

In de Chinese horoscoop worden honden gekenmerkt door hun loyaliteit. Ondanks dat ze liefdevolle mensen zijn, zijn ze ook behoorlijk gereserveerd. Ze houden van plezier maken, zijn spontaan en waren altijd omringd door mensen. Ze kiezen echter heel goed hun vrienden, omdat ze hun vertrouwen niet gemakkelijk geven.

Als ze zich ergens aan committeren, committeren ze zich volledig. Soms geven deze persoonlijkheidskenmerken hen het gevoel dat ze te veel geven en niet dezelfde toewijding terugkrijgen. De tijd leert hen echter altijd dat deze levenshouding op de lange termijn goede resultaten oplevert. Al moeten ze wel leren hoe ze meer voor zichzelf kunnen zorgen.
 

Voor hen zijn familie en vrienden een prioriteit, en ze zijn er altijd als iemand van wie ze houden ze nodig heeft.
 
Liefde

Voorspellingen spreken over een zeldzaam jaar in termen van liefde. Honden bereiken 2021 na een moeilijk jaar, dat wat ideeënorganisatie vereiste. Degenen die een relatie hebben, zullen onder ogen moeten zien dat dingen niet meer hetzelfde zijn en zich niet laten verdrinken in oude dynamiek. Dit contrast met de werkelijkheid zal hen dwingen om bepaalde situaties te verduidelijken en zichzelf prioriteiten te stellen. Als er met empathie wordt omgegaan, kan alles op rolletjes lopen.

Singles vinden dit jaar misschien niet de liefde van hun leven, maar ze kunnen genieten van zeer gezonde en verrijkende relaties, zolang ze maar in harmonie zijn met wat het leven te bieden heeft. Ze zullen de kans krijgen om zich te verhouden door te delen, en niet zozeer door zichzelf volledig te geven, en dit zal hen in staat stellen te begrijpen dat er een andere manier is om affectief te binden.

Chinese horoscoop voor hond
Werk

Het wordt een jaar van professionele ontwikkeling, speciaal voor zzp’ers. Maar iedereen zal voelen dat dit jaar de dingen duidelijker beginnen te worden en dat ze de paden die ze moeten bewandelen duidelijker kunnen zien.

Dat betekent niet dat alles gemakkelijk zal zijn. Zoals we weten, zal Buffalo’s energie alleen succes brengen door hard te werken. Het is echter gemakkelijker om uw bestemming te bereiken als u weet waar u naartoe gaat. In die zin wordt het een geweldig jaar voor de hond. Hij zal de ideeën ordenen en daarom zal het niet al te veel werk kosten om vooruit te komen.

Voor de beste resultaten zal hij op zichzelf moeten vertrouwen en zich niet door kwaadwillende mensen om hem heen moeten laten terugduwen.
Sociaal leven

Wat familie en vrienden betreft, zal het ook een jaar zijn van orde op zaken stellen. Hun verzoenende houding van nature zal hen ertoe brengen om bij verschillende gelegenheden op te treden als tussenpersoon tussen belangrijke mensen in hun leven. Ze moeten die rol geduldig aanvaarden, maar zonder zichzelf gaandeweg te vergeten.

Tegelijkertijd moeten ze ook leren om duidelijke grenzen te stellen in die relaties die te veeleisend zijn. Honden zullen een jaar lang erg gefocust zijn op hun eigen ontwikkeling en ze zullen aan anderen moeten uitleggen dat ze niet meer alle tijd van de wereld voor zichzelf hebben. Ze zullen de relaties versterken met degenen die deze behoeften begrijpen.
De Chinese horoscoop 2020 voor honden
Liefde

chinese horoscoop 2020 voor hond

Je liefdesrelatie zal aan het begin van het jaar positief evolueren dankzij de invloed van de sterren.

Single natives hebben interessante dates met nieuwe partners in vreemde en verrassende omstandigheden en plaatsen. De Chinese Horoscoop 2020 voor de hond raadt de hond aan om aandachtig te blijven om geen enkele gelegenheid te missen om een ​​mooie ontmoeting te maken.

De hond zal zijn charme gebruiken om zijn partner te verleiden zonder hem te irriteren of zijn eisen op te geven. Uw geduld zal zeer nuttig zijn in dit soort situaties.

Vanaf de maand juli zal de Hond deelnemen aan vele activiteiten en feesten, en deze evenementen zullen je liefdesleven spannender en romantischer maken. Alleenstaande autochtonen zullen in deze periode de kans krijgen om mooie mensen te ontmoeten. Chinese astrologie kondigt aan dat de hond een harmonieuze en plezierige relatie met zijn partner zal hebben.
Werk en geld

Chinese horoscoop 2020 voor hond

De planeet Jupiter stelt je in staat een groot professioneel, politiek, artistiek en sociaal succes te behalen door je een groot succes op een presenteerblaadje te brengen. Uw professionele sector heeft dit jaar veel leuke verrassingen.

 

Dat gezegd hebbende, verlaag uw verwachtingen en vermijd onnodige financiële risico’s. Sterker nog, je zult soms geneigd zijn om risico’s te nemen, en uit elkaar gaan is nooit ver weg.

Zo gewaarschuwd, zul je in staat zijn om te handelen en dingen goed te doen. Sociale relaties krijgen een speciale dimensie en worden een belangrijke troef bij de ontwikkeling van uw projecten of bij het zoeken naar werk.
Gezondheid

Chinese horoscoop 2020 voor hond

Je kunt dit jaar onbeperkt inzetten op je energie. De toevloed van Cordon Rouge geassocieerd met verschillende sterren brengt je een lente die op alle niveaus zichtbaar is. Niets weerstaat je wil, ondanks de obstakels die je tegen kunt komen. De vorm is aanwezig en stelt u in staat om lange perioden van inspanning aan te kunnen die u onmogelijk had kunnen houden.

Als je echter ouder bent dan 41, zul je deze effecten op spiritueel niveau voelen. Je kunt je fysieke en gespierde tonus behouden zonder dat je op dit niveau records kunt breken. Overschat deze sterke punten niet, maar zet liever in op je mentale uithoudingsvermogen.

Vrije tijd met betrekking tot kunst, muziek en beeldende kunst zal je de nodige ontsnapping bieden om je psychische energieën te vernieuwen.
Voorspellingen van de Chinese horoscoop 2019 voor honden
Op sentimenteel niveau

Het zal aan het begin van het jaar zijn dat een verbetering in sentimentele relaties zal plaatsvinden dankzij de onschatbare hulp van goddelijke energie. Zonder twijfel een gunstig moment van gunstige wind die niet onbenut kan blijven.

In relaties zal de charme van de Hond de andere partij op goede manieren aantrekken, zonder ooit hun zelfrespect te schaden of enig ongemak te veroorzaken. Om dit te doen, moet je een geduldig persoon zijn die weet hoe je de vlam levend kunt houden door genegenheid en medeplichtigheid.

Singles zullen hun leven opfleuren wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten op de meest onwaarschijnlijke plaatsen of in onverwachte situaties. De laatste zes maanden van het jaar zullen de meest intense en vol sociale bijeenkomsten zijn.
Op economisch vlak

Het wordt een goed jaar voor Dog-inboorlingen om de professionele relaties te verbeteren. Het is een goed moment om professionele strategieën en doelstellingen voor de komende jaren voor te bereiden. Het is mogelijk dat u gedurende het jaar wordt belast met verantwoordelijkheden die uw dagelijkse werkzaamheden vertragen. Je zult ze moeten proberen te vermijden door diplomatiek te zijn wanneer je ze na het aanbod afwijst.

Uw vermogen met cijfers stelt u in staat om inkomsten en uitgaven in evenwicht te brengen, hoewel u bepaalde verleidingen zult hebben die het u moeilijk zullen maken. U zult zich echter realiseren dat het een luxe is die uw financiële draagkracht alleen maar kan veranderen.
Op gezinsniveau

Hoewel er vorig jaar een groot aantal conflicten was die het gezinsleven verstoorden, worden in het jaar van het Varken misverstanden opgelost en zullen er weinig meer zijn dan kleine problemen met betrekking tot familierelaties.

Daarom kunnen er in de Chinese Horoscoop Hond voor 2019 wat frustraties ontstaan ​​door het vertragen van oude projecten, maar dankzij illusie en hard werken zullen ze eindelijk slagen.

Lees ook informatie over de eigenschappen of de maanden van je westerse sterrenbeeld of bereken gratis je horoscoop.