Blijf niet doorrijden met kleine autoschade

“Ach… een klein deukje of een sterretje in de voorruit is niet zo erg, toch? “ Veel mensen onderschatten de gevolgen van kleine autoschade. Begrijpelijk. De schade is nauwelijks zichtbaar en reparen kost geld en  een hoop gedoe. Maar wat mensen vergeten is dat dit soort kleine schades aan je auto uiteindelijk kunnen zorgen voor grotere problemen. Lakschade tast de bescherming van de auto aan waardoor vocht op plekken komt en andere onderdelen van de auto aantast. Roest en vuil zijn vaak de grote boosdoeners. Veel verstandiger is om dit soort schade direct te laten repareren. Zonder gedoe en tegen lage kosten.

Reparatie zonder gedoe

Meldschade Online heeft een reparatieservice en kun je heel eenvoudig autoschade melden. Dit soort kleine autoschades worden vervolgens snel en voordelig opgelost. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Bij Meldschade Online wordt de auto gewoon thuis bij je opgehaald en weer in topconditie afgeleverd. En omdat er gebruik gemaakt wordt van de modernste reparatietechnieken worden de herstelkosten laag  gehouden.

Heb je kleine autoschade? Laat het zorgeloos en voordelig oplossen. Op Meldschade Online kun je jouw autoschade melden:

  1. Stuur foto’s met WhatsApp,
  2. Ontvang direct een offerte op maat.
  3. Meldschade doet de gehele schadeafhandeling

De nieuwste reparatietechnieken

Reparaties worden bij Meldschade snel en voordelig uitgevoerd dankzij de nieuwste reparatietechnieken. De herstelkosten van dit soort kleine autoschades zijn daarom een stuk lager zijn dan vroeger. Carrosserie- en bumperreparatie gebeuren met sport-repair. Enkel de beschadigde plek wordt aangepakt waardoor slechts een klein deel van de auto hoeft te worden gespoten. Dit scheelt flink in de kosten. Deukjes worden eruit gemasseerd en krasjes opgevuld. Vaak hoeft de auto dan niet eens gespoten te worden waardoor reparatiekosten laag kunnen worden gehouden.

Kosten kleine autoschade

Het laten repareren van kleine schades aan je auto als deukjes, krasjes en putjes hoeft niet duur te zijn. Meestal ben je niet meer kwijt dan ca. 200 – 300 euro wanneer je dit bij een professioneel schadebedrijf laat doen als Meldschade Online. Dit soort professionele schadeherstellers beschikken over geavanceerde materialen om kleine schades onzichtbaar weg te werken. Wil je volledig ontzorgt worden? Dan haalt Meldsschade Online de auto voor de deur bij je op en je ontvangt vervangend vervoer. Is de auto weer gerepareerd, dan wordt deze weer netjes bij je afgeleverd.

Zelf betalen is vaak voordeliger

Wanneer er sprake is van kleine autoschade dan zijn de kosten van de herstelwerkzaamheden meestal enkele honderden euro’s. Door dit zelf te betalen, voorkom je dat je de no-claim korting verliest. Want zodra je jouw verzekeraar inschakelt en de schade laat repareren, gaat dit ten koste van de schadevrije jaren en wordt de maandelijkse premie verhoogd. Daarom is het veel voordeliger om dit soort kleine autoschades zelf te betalen. Bij grote schades laat je dit door de verzekering oplossen. Meldschade Online informeert jou wat de meest gunstige keus is.

Meldschade Online

Autoschadebedrijf Meldschade is gespecialiseerd in kleine autoschades. Niet alleen lossen ze de schade voordelig en onzichtbaar op, maar met hun haal- en brengservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je auto naar het service repair center te brengen. En omdat Meldschade landelijke dekking heeft, wordt de auto direct voor de deur opgehaald en zo snel mogelijk weer afgeleverd. Is vervangend vervoer nodig? Dan wordt dit ook direct geregeld. Trouwens, het melden van autoschade bij Meldschade is ook heel eenvoudig, want als je schade hebt, maak je enkele foto’s, verstuurt deze met WhatsApp en ontvang je direct een offerte online. Weten hoe meldschade werkt? Kijk dan op hun website.

 

https://meldschade.online/kleine-autoschade/
Next PagePrevious Page
Similar Posts