Intaro.nl
Image default
Aanbiedingen

Anti muggen tips voor outdoor

 

Als je buiten last van muggen hebt dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Als het echt heel erg is dan kun je niet eens prettig in de tuin zitten zonder dat je gelijk gestoken wordt. Het is dus van belang dat je actie onderneemt als je last hebt van muggen in de tuin. Nu zijn er verschillende manieren om dit te doen, we zullen voor jou de beste anti muggen tips op een rijtje zetten. Zo kan ook jij van je muggen af komen.

Muggenlamp kopen

Een muggenlamp voor buiten is een van de beste investeringen die je kunt maken om van de muggen af te komen. Een muggenlamp werkt aan de hand van een fel uv licht, de mug die komt hier op af en als hij de lamp aanraakt krijgt hij een schok en gaat hij dood. Een muggenlap voor buiten is dan ook een van de meest snelle manieren om van je muggen probleem af te komen. Je kunt de muggen heel makkelijk weggooien door middel van het bakje wat je kunt verwijderen. Op dit moment is de Cylcone lamp een van de beste lampen die je kunt halen. Deze heeft erg veel goede ervaringen en mensen geven aan dat dit toch wel echt een oplossing is geweest voor hun muggenproblemen.

Muggen bestrijden met geur

Je kunt er ook voor kiezen om Citronella of DEET te kopen. Dit zijn allebei middeltjes die een sterke geur verspreiden. De mug die kan niet tegen deze geur, hij zal dan ook de tuin verlaten. Vaak is het een geur die erg zuur of chemisch is, het voordeel hiervan is dat je dit ook op kunt smeren. Zo heb je veel minder kans dat een mug je zal prikken. Er zijn ook nog andere anti muggen tips die we je mee kunnen geven, deze zijn helemaal gratis. Het eerste is dat je meer moet gaan douchen voor je naar bed gaat. Als je gaat douchen dan ruik je niet meer naar zweet. Een mug vindt zweet erg lekker, als je dus vaak geprikt wordt dan kan dit zomaar een oplossing zijn. Ook moet je fruit van de fruitbomen in de tuin opruimen. Deze zorgen namelijk voor een zoete geur, de mug die komt hier ook op af. Haal ze dus weg en gooi ze weg, zo heb je gelijk al minder vliegen in de tuin. Volg deze tips en je bent echt zo van je problemen af. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk, je moet alleen wel even weten wat je nu aan het doen bent.