Altijd een gebruiksvriendelijke omgeving bij de software voor uw advocatenkantoor

Administratie uitvoeren is eigenlijk niemands favoriete bezigheid. Het is namelijk niet voor niets dat u wel advocaat bent geworden en geen accountant. Gelukkig bestaat er software die de administratie van uw advocatenkantoor wel heel gemakkelijk maakt. De software van AdvocaatCentraal is speciaal ontworpen voor advocaten en biedt u alles om uw werk gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het indienen en versturen van declaraties, het maken en opstellen van rapportages en het bijhouden van de urenregistratie. De software is door iedereen al binnen enkele minuten te gebruiken, waardoor geen cursus nodig is. Wilt u dit ook? Neem dan snel contact op met AdvocaatCentraal en ervaar zelf het gemak van deze software voor uw advocatenkantoor.  

Online software voor een advocatenkantoor: hoe zit het met de veiligheid?

Het is erg van belang dat u er vanuit kunt gaan dat er professioneel en verantwoordelijk met uw gegevens wordt omgegaan, zeker als u software gebruikt voor uw advocatenkantoor waar u veel gegevens in verwerkt. Kies daarom voor de administratieve apparatuur voor de advocatuur van AdvocaatCentraal. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

Het kost veelt tijd om correct alle administratie bij te houden. Weet u zeker dat alle gegevens goed zijn ingevuld? Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.

 

Next PagePrevious Page
Similar Posts